Service
     Print

Kvalificerade konsulter för arkitekter och utvecklare

Utvecklare, arkitekter och andra som är involverade i att planera byggprojekt där installation av taklyftsystem, lyftplattformar, stollyftar och hissar finns med, måste ta med flera faktorer i planeringen.

 

Guldmanns Project Consulting erbjuder värdefullt stöd i alla projektfaser – från idé till detaljerad projektutformning. Våra ingenjörer, byggnadstekniker och tekniska ritare är experter på att implementera personlig hjälputrustning och kan därför ge dig kvalificerad och professionell vägledning.

 

Vi arbetar inte med standardförslag som senare måste justeras till de befintliga miljöerna. Istället ser vi varje förfrågan från våra kunder som ett unikt uppdrag, även om projektet är i planeringsfasen.

 

Vi levererar alltid kompletta och dimensionella lösningar som är speciellt anpassade till det unika projektet och som direkt kan överföras till de slutliga arkitektritningarna. Detta sparar både tid och pengar både för arkitekten och utvecklaren samtidigt som obehagliga överraskningar kan undvikas och bästa resultat kan säkerställas för alla inblandade parter.

 
En konsultation från en Guldmann-projektarbetare är gratis och är helt villkorslös. Vi besöker gärna ditt ritkontor eller byggarbetsplats.

 

Project Consulting erbjuder följande:

  • Projekt- och budgetmedverkan
  • Både skissritningar och detaljerad projektplanering av skensystem, selar, brandvarningslösningar, ramper eller andra lyftinstallationer
  • Framställa förslag, delta i planerings- och byggnadsmöten
  • Rita i AutoCAD
  • Detaljerad arkitektmanual för projektplanering av taklyftsystem och hisslösningar
Närliggande ämnen
Nyheter

Se alla nyheter

   
Kontakt

Guldmann AB
Smålandsgatan 4
441 57 Alingsås

Tel.: +46 0322-55290
Fax: +46 0322-55320
info@guldmann.se

 Youtube
 LinkedIn