Om Guldmann
     Print

Verksamhetsprofil

 

V. Guldmann A/S blev stiftat 1980 av Viggo Guldmann med tanken att arbeta med utveckling, produktion och försäljning av hjälpmedel för handikappade och som arbetsredskap för vårdpersonal och anhöriga.

I dag levererar vi produkter i Sverige inom 2 huvudområden och under 2 varumärken: Guldmann och Stepless

 

 

Guldmann

 

Under Guldmann varumärket handlar det främst om att förbättra arbetsmiljön inom den sociala sektorn där man skall flyttas, lyftas och inte minst mobiliseras och rehabiliteras
Genom att tillhandahålla lyft- och förflyttningslösningar och leverans av tjänster från rådgivning och utbildning för service och installation, hjälper vi till så att resurser i vården blir effektiva och på så sätt skapa mer tid för vård. I sortimentet ingår taklyftar, frilyftar, mobila lyftar, lyftselar och lyfttillbehör.

 

Guldmann är global och alla produkter tillverkas i våra egna fabriker.

 

 

Stepless

Under Stepless varumärket vi säljer tillgänglighet. Stepless produkter ger rullstolsburna, personer som har svårt att gå och andra på hjul förbättrad och värdig tillgång till sin omgivning. I sortimentet ingår ramper, trapphissar , standardlyftplattformar , kundanpassade lyftplattformar och små hissar.
Stepless produkter kan installeras i de flesta byggnader; privata hem / flerbostadshus, offentliga byggnader, kyrkor, butiker, hotell, etc. De kundanpassade lyftplattformar används ofta i kulturmärkta byggnader, där de skall passa in i den befintlig arkitektur.

Stepless är global och de allra flesta produkter tillverkas i våra egna fabriker.

 

Internationell verksamhet

Sälj och servicekontor finns i Danmark, Sverige,Tyskland, Italien, Frankrike, England och USA. Distributörer finns från Island i norr till Australien i söder.

 

V. Guldmann A/S i Siffror

Grundlagt 1980
Antal anställda 350
Huvudkontor Danmark
CVR nr. 27706746
Aktiekapital DKK 600.000
Ägare Guldmann Holding af 31. marts 2004 A/S
Bank Sydbank
Revisorer Deloitte
Medlem av
 
Dansk Rehab Gruppe
Dansk Industri
   
               

Närliggande ämnen
Nyheter

Se alla nyheter

   
Kontakt

Guldmann AB
Smålandsgatan 4
441 57 Alingsås

Tel.: +46 0322-55290
Fax: +46 0322-55320
info@guldmann.se

 Youtube
 LinkedIn